Select Page

AfiOM – Multiplex Filantropic Timişoara, îndrăznețul proiect social inițiat de Mitropolia Banatului prin Fundația Filantropia, a primit autorizația de construire. Clădirea va avea un centru de tineret, un cămin pentru mămici şi o sală de sport, iar lângă aceasta va fi ridicat Paraclisul Ortodox „Sfinţii Români”. Construcţia centrului AfiOM va începe în scurt timp, în zona Calea Buziașului din Timișoara, pe strada Siemens nr.8.

La parterul Multiplexului AfiOM va fi înființată o grădiniţa deschisă tuturor, care va include şi un număr de locuri sociale. La etajul întâi va funcționa un centru de tineret prin care se țintește educarea morală a tinerilor inclusiv prin „păstrarea tradiţiei româneşti şi implicarea lor în proiecte sociale”. Nu va lipsi o sală de sport şi conferinţe cu teren pentru handbal, baschet, volei sau fotbal, iar un etaj va fi dedicat căminului pentru mămici tinere, adolescente care rămân însărcinate şi nu au suportul familiei pentru a aduce pe lume copilul şi a-l crește.

Responsabilii proiectului se bizuie pe implicarea timişorenilor şi nu numai. Cei care doresc să sprijine ridicarea centrului AfiOM pot face donaţii în contul RO77 INGB 0000 9999 1000 9537 – Fundaţia Filantropia sau se pot implica în activităţi de voluntariat. Detalii pot fi obținute de la managerul de proiect Romeo Miskolczi, al cărui număr de telefon este 0773 933 191.

Citește și: „Să fim icoane vii în această lume plină de deznădejde”!