Select Page

Uneori, viața e atât de pusă pe șotii, încât nu bate doar filmul, ci și cele mai îmbârligate strategii: o dovedește  Serviciul de Stare Civilă Timișoara, care reușește involuntar să taie nodul gordian atât de strâns pe problema domiciliului timișorean al primarului Dominic Fritz!

Conform unei mai vechi proceduri, Serviciul menționat publică într-o rubrică de pe site-ul Primăriei înregistrarea tuturor căsătoriilor pe care le oficiază, împreună cu câteva date simple. S-a bucurat de această „tradiție” și tânărul primar Dominic Samuel Fritz, a cărui căsătorie civilă cu Lin Yiran, domiciliată în Tianjin, R.P. Chineză, apare consemnată la data de 5 august. Surprize-surprize în rândul doi din anunț, unde atrage atenția o liniuță trasă peste „domiciliu” și o completare efectuată deasupra: „rezidența”… în Timișoara! Evident, în cazul proaspătului fericit mire:

Ce efecte juridice poate sau ar trebui să producă această nevinovată înregistrare aflată la un click distanță pe site-ul www.primariatm.ro, vor analiza și explica, probabil, specialiștii. Pentru opinia publică, suntem convinși, are forța unei informații revelatoare. Tinerei familii care a ales să-și lege destinele la Timișoara îi urăm casă de piatră și clipe de neuitat în orașul nostru!