Select Page

„Prietenul meu Marius Tucă îmi trimite un articol tradus din presa franceză. Articolul prezintă concluzia tristă că totul, dar absolut totul, s-a sfârșit. Și democrația, și bunele moravuri, și lumea lor socialist-capitalistă, comunitaristă, civilizația lor plină de lecții de morală. Căci a fost numai a lor. A noastră nu a mai apucat să fie. Nu a mai fost timp si pentru noi, aștia veniti mai târziu. Le răspund amândurora, român si francez –  Da, s-a sfârșit!” scrie analistul HD Hartmann într-un articol răscolitor publicat de Flux24.

„Am crezut imens in justitia de talhari a asasinarii lui Ceausescu. Aveam nevoie de asa ceva, doar l-am ucis pe cel care a imbogatit Romania cum nu a facut-o nimeni niciodata si nu o va mai face nimeni niciodata (cu pretul saraciei noastre individuale, este adevarat). L-am ucis ca talharii, noi crezand sincer ca democratia si capitalismul inseamna cinste, munca onesta, onoare si respect.

In doar 3 decenii (ce ironie, trei decenii sunt nimic pentru vocatia constructoare a unei natiuni) am aflat ca de fapt totul era furt, minciuna, forta celui mai tare in gura, forta neamului prost, forta primitiva a tancului sau complexele injuraturii europeniste. Veneau incolonate in regimente cuconeturile lacuite cu vopseaua democratiei, sa ne dea lectii, sa ne umileasca, sa ne spuna cum este cu Evropa cea noua si civilizata. Dadeau cu pantoful in geamurile murdare ale Casei Poporului declamand cu patos de Paris sau Berlin ca noi astia descultii trebuie sa ascultam de astea rujuitele cu progresism originar. Iadul se declansase si noi inca mai visam la normalitate”, scrie analistul.

„Da, s-a sfarsit lumea noastra. A murit. Astazi din Asia pana in Africa, din America Latina pana in Australia, oamenii care cred tainic, ascuns deja (caci a devenit o crima sa crezi in traditii, in familie, in democratie si meritocratie, fara suplimente alimentare de 3 grame de marijuana), exact acei oameni care se opun comunitarismului de CAP producator de briose gatite din faina de gandaci, anunta tocmai sfarsitul viselor noastre. Care este lumea lor ce violent se ridica? Este lumea lor cea a democratiei noastre visate, pentru care am asasinat un presedinte roman in sarbatoare de Craciun? Nici macar? Caci in doar 30 de ani pana si Craciunul a fost împuscat de cuconeturile rujate, reprezentate de democratia de CAP.

Acest razboi intra in faza sa kinetica si care este doar una intermediara. Caci prietene, distrugerea civilizatiei noastre, desi contemporana cu noi, nu va fi scurta si nu va avea loc doar intr-o clipa. Procesul de aneantizare a viselor noastre de tinerete va fi unul dureros, ca o lectie pentru urmasi. Sa nu mai creada niciodata în vanzatori de margele de sticla colorata care se uita cu jiind la verigheta de aur de pe degetul femeii. Razboiul acesta nu va mai fi curat. Pana in cerul albastru ne vom murdari pentru a supravietui biologic. Ce legi, ce cuconet parfumat si plin de zel europenist, ce vise americane! Toate au inceput sa dispara. In locul lor ramane murdaria minciunii, a falsului, a ipocriziei, a dezmatului impotriva naturii”, punctează cu amărăciune HD Hartmann.