Select Page

Reacție pe cât de neconvențională, pe atât de plină de tâlc a unui fost prim-ministru român după atacurile din Israel: Victor Ponta vorbește într-o postare despre un „sistem ocult” care ar fi responsabil de împingerea lumii spre război și haos!

„Un atac impotriva populatiei civile este terorism si ne afecteaza pe toti – direct sau indirect. Nu exista scuze sau justificari pentru atacurile Hamas sau ale Rusiei lui Putin care fac victime civile. Dar eu vad ca sunt prea multe conflicte aparute in acelasi timp – prea multe zone in care razboiul si agresiunea au devenit brusc “acceptabile” – prea multe conflicte “inghetate” care deodata devin fierbinti : Ucraina / Azerbaijan/ Kossovo / Israel …. Doamne Fereste sa nu se adauge Taiwan sau Iran sau alte zone”, scrie Victor Ponta pe pagina sa oficială de politician.

„Sigur ca vina apartine in principal agresorilor! Dar putem sa spunem si cealalta parte adevarata: ca “Lumea Democratica” (din care, din fericire, Romania face parte) si-a distrus si isi distruge sistematic liderii, lasand un “Sistem” mai mult sau mai putin ocult sa guverneze de fapt, si facand simple marionete din cei care ocupa functiile oficiale. Din aceste crize multiple poate ca vom intelege si noi, cei din “Lumea Libera” ca avem nevoie de adevarati lideri – de conducatori! Altfel ne va fi din ce in ce mai greu!” conchide fostul premier Victor Ponta.