Select Page

„Suntem țara unde Gică Popescu a fost băgat la pușcărie prin culoarele justiției controlate de SRI, în preziua alegerilor de la FRF din anul de grație 2014. Baciul ar fi ajuns la vârful fotbalului românesc laolaltă cu coechipierii care ne-au făcut mândri pe marile stadioane ale lumii”, scrie Iulian Capsali într-una dintre cele mai dureroase analize de după umilința suferită de naționala de fotbal a României, 0-5 la general în fața Muntenegrului.

„Naționala din Republica Securistă România, cu mediocrul securist Burleanu secretat de administrația turnătorului securist Băsescu la conducere, nu iese din mediocritatea coloniei coordonate de securiști. E ridiculizată de cele mai modeste naționale din Europa și din lume. Burleanu este Luluța K. a fotbalului național. Securiștii au folosit “anticorupția” ca să își pună mediocrul președinte, așa cum au infestat clasa politică și lichidat bruma de economie națională, învățământul, presa, politica externă șamd. Au distrus TOT, inclusiv (pe tipar globalist) mândria de a fi român”, scrie pe pagina sa de facebook cunoscutul militant suveranist.

Citește și: Un simptomatic 0-4

„Faptul că naționala de fotbal nu joacă nimic (am renunțat demult să mă mai uit la prestațiile lor lamentabile), este o consecință a căderii statului român (cu minuscule) în purgatoriul impus de elitele globaliste. Este rezultatul destructurării totale a SUVERANITĂȚII NAȚIONALE”, conchide cu amărăciune Iulian Capsali, după meciul care îngroapă România pe ultimul loc din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.