Select Page

„După ce s-a “ocupat” cu epizotiile, încălzirea globală și combaterea grașilor, OMS s-a apucat de anchetarea crimelor de război… De curând, OMS și-a arogat și dreptul de a face un tratat internațional cu privire la urgențe și excepții (care nu mai sunt doar sanitare, așa cum v-ar putea păcăli denumirea de organizație mondială a SĂNĂTĂȚII), tratat care ar urma să înlocuiască sau să înghețe constituțiile naționale, pentru orice crize, inclusiv cele inventate sau create artificial. Cu mare slugărnicie, România este una dintre cele 23 de țări semnatare ale proiectului acestui tratat, scris de oamenii de la Davos și semnat de ciudații lui Tedros & bilgheiț în data de 1 aprilie a.c.”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de facebook.

Și medicii români atrag atenția asupra pericolului reprezentat de punerea în aplicare a planului Organizației Mondiale a Sănătății de a solicita aderarea la tratat. Acesta ar conduce la impunerea unor politici de sănătate din afară, de către structuri care nu aparțin statului, relatează National.ro. „Un guvern poate fi influențat de presiuni, de proteste, de apropierea unor alegeri. Dacă decizia este transnațională s-a terminat, nu mai putem face absolut nimic. Dacă se va decide că vaccinarea este obligatorie, așa va fi. Ei asta urmăresc, să eludeze decizia guvernelor locale, ceea ce este un pericol public. Cel mai grav lucru care se poate întâmpla este cedarea suveranității unui organism internațional. După părerea mea, în niciun fel nu poate fi acceptat un astfel de tratat, indiferent de ce argumente medicale se aduc” susține dr. Oana Mihaela Secară, director medical de spital, pentru publicația citată.

La nivelul Uniunii Europene a fost stabilit un consens pentru adoptarea acestui tratat. Potrivit Consiliului European, organismul interguvernamental de negociere se va reuni din nou pe 1 august, iar în 2023 va prezenta un raport privind progresele înregistrate, în cadrul celei de a 76-a Adunări Mondiale a Sănătății, cu scopul de a adopta instrumentul până în 2024.

„Printre altele, alianța contra naturii dintre pnl și psd de aceea s-a făcut – pentru a modifica crucial Constituția, golind-o de drepturi și libertăți individuale, pentru a fi umplută cu “drepturi și libertăți” colective, comuniste, și cu privilegii fasciste ale corporațiilor. Dacă tăcem, vom ajunge să fim nu doar conduși de indivizi ca Trudeau (care s-a dus la Kiev pentru a asista la premierea unui cățel căutător de bombe, denumit Patron), ci și remodelați, ca niște figuri de plastilină, de moși obsedați ca bilgheiț sau Schwabb”, mai scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de socializare.