Select Page

„Când administrația eșuează și devine incapabilă în a oferi cetățenilor confort și siguranță, trebuie să ne ajutăm între noi” este mesajul prin care grupul civic Liga Vest îi cheamă pe timișoreni la solidarizare chiar de Ziua Unirii Principatelor. Acțiunea caritabilă „Căldură din suflet – Protestul Păturilor” va avea loc luni de la  ora 15:00, în fața Clinicii de Oncologie de pe Bulevardul Victor Babeș.

„Invităm, alături de noi, timișoreni și nu numai, să doneze pături și pilote pentru bolnavii de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara.

Tinând cont de prognoza meteo deloc încurajatoare și de temperaturile scăzute ce se anunță săptămâna viitoare, vom încerca să dăm o mână de ajutor spitalelor și instituțiilor sociale în care oamenii suferă din cauza frigului și a lipsei agentului termic.

Păturile și pilotele trebuie să fie noi, pe cât posibil ambalate, pentru a respecta normele igienico-sanitare legale în contextul pandemic dar și pentru creșterea siguranței pacienților internați în clinic.

Acțiunea este și un manifest față de modul deficitar și extrem de șovăielnic în care administrația Municipiului Timișoara gestionează problema agentului termic și situația Colterm”, transmit organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.