Select Page

Alianţa pentru Unirea Românilor îl invită pe Klaus Iohannis „oricând îi va permite programul liber între două partide de golf” la evenimentele dedicate Zilei Naţionale de la Alba Iulia.Acesta va fi şi un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, susține deputatul George Simion, co-preşedinte AUR, într-un comunicat oficial al formaţiunii.

„Îl invităm pe preşedintele <<statului eşuat>> să vină în faţa românilor şi să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Naţională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eşuat şi cum ar vedea el renăscând din propria cenuşă o ţară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic. De asemenea, suntem convinşi că românii vor şti să aprecieze intimidările, ameninţările şi constrângerile la care au fost supuşi în ultima vreme şi că îi vor mulţumi pe măsură”, subliniază senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Aproape 450 000 de români au semnat până acum, pe platforma pusă la punct de AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Programul manifestaţiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiţionalul marş al studenţilor basarabeni care vor unirea cu România, eveniment la care Alianța pentru Unirea Românilor anunță participarea câtorva mii de tineri de pe ambele maluri ale Prutului.