Select Page

Undă de șoc din Slovenia până în Noua Zeelandă, după ce o asistentă de la Ljubljana a denunțat faptul că politicienilor și altor cetățeni de rang înalt li s-ar injecta soluție salină în loc de ser anti-Covid, scrie DailyTelegraph.co.nz. Femeia pretinde că, în calitate de asistentă șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, s-a ocupat cu primirea și administrarea flacoanelor de vaccin pentru politicieni. Deși a fost eliminată de Youtube și de pe unele conturi de Facebook, filmarea s-a viralizat pe Internet, notează activenews.ro, care preia la noi știrea.

Informații și mai scandaloase reies din conferința de presă pe care femeia a susținut-o după ce ar fi demisionat: ea arată codurile de pe flacoane, fiecare conținând cifra 1, 2 sau 3. Potrivit acesteia, numărul 1 corespunde unei doze placebo care ar conține soluție salină, iar numărul 2 ar conține serul pe bază de ARN mesager. Numărul 3 ar fi o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea susține că cei injectați cu fiola numărul 3 vor dezvolta cancer la nivelul țesuturilor moi în doi ani de la administrare.

Femeia mai spune că a asistat personal la injectarea politicienilor, magnaților și a tuturor celor care au primit flaconul numărul 1 în Slovenia. Asta ar explica și de ce mereu una și aceeași asistentă e surprinsă administrându-le vaccinul politicienilor în fotografii făcute de aceștia pentru mass-media, conchide publicația din Noua Zeelandă.