Doctorul timișorean Livius Țîrnea este revoltat de faptul că presa și autoritățile sanitare nu suflă un cuvânt despre descoperiri recente, care pot pune capăt cu adevărat crizei covid. „PFIZER a anunțat rezultatele senzaționale ale noului lor antiviral extrem de eficient împotriva COVID-19: reducere cu 89% a riscului de spitalizare și deces atunci când antiviralul e administrat în primele 72 ore de la debutul simptomelor. Denumire comerciala: PAXLOVID”, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

„Din păcate posturile românești de televiziune nu scot un cuvânt. Se poate asa ceva? Ce este mai important, faptul ca în sfârșit s-a descoperit un medicament supereficient pentru COVID-19, care va salva milioane de vieți, sau alianța lui peste prăjit, struțo-cămila USL 2.0?

Mai grav e ca nici cei care conduc destinele pandemiei în România nu scot o vorba… Dacă nu au auzit încă de acest medicament, sa se informeze și sa înformeze Poporul Român. Eu, ca medic, consider ca trebuie să-mi fac datoria acum, și sa aduc vestea cea buna în fata ochilor celor care-mi citesc postarea”, scrie medicul Livius Țîrnea, în timp ce populația este înspăimântată și dirijată din toate direcțiile să considere vaccinarea ca singură soluție viabilă pentru a trece cu bine prin pandemie.

Citește și: „NU există tratamente disponibile nici acum”!