Select Page

Doctorul timișorean Livius Țîrnea este revoltat de faptul că presa și autoritățile sanitare nu suflă un cuvânt despre descoperiri recente, care pot pune capăt cu adevărat crizei covid. „PFIZER a anunțat rezultatele senzaționale ale noului lor antiviral extrem de eficient împotriva COVID-19: reducere cu 89% a riscului de spitalizare și deces atunci când antiviralul e administrat în primele 72 ore de la debutul simptomelor. Denumire comerciala: PAXLOVID”, scrie acesta pe pagina sa de facebook.

„Din păcate posturile românești de televiziune nu scot un cuvânt. Se poate asa ceva? Ce este mai important, faptul ca în sfârșit s-a descoperit un medicament supereficient pentru COVID-19, care va salva milioane de vieți, sau alianța lui peste prăjit, struțo-cămila USL 2.0?

Mai grav e ca nici cei care conduc destinele pandemiei în România nu scot o vorba… Dacă nu au auzit încă de acest medicament, sa se informeze și sa înformeze Poporul Român. Eu, ca medic, consider ca trebuie să-mi fac datoria acum, și sa aduc vestea cea buna în fata ochilor celor care-mi citesc postarea”, scrie medicul Livius Țîrnea, în timp ce populația este înspăimântată și dirijată din toate direcțiile să considere vaccinarea ca singură soluție viabilă pentru a trece cu bine prin pandemie.

Citește și: „NU există tratamente disponibile nici acum”!