Select Page

„Credeam că presiuni mai mari pe emisiunea asta decât PSD-ul nu poate face nimeni. Mai ales după ce-am pățit la TVR, unde instanța a constatat deja rezilierea ilegală a contractului. E, vreau să vă spun că nu mai sunt atât de sigur!” scrie Dragoș Pătraru pe pagina sa de facebook.

„De vreo șapte ani, c-am fost la TVR, la Digi sau acum, de aproape 4 ani, la Prima, când taxăm mai dur derapajele tov. Iohannis Klaus la emisiunea Starea Nației și duc eu mâna prea des la umăr ca să înlătur scamele, nu știu cum se face, dar vin așa, niște telefoane, din niște zone. Nu, nu cum suna Rareș Bogdan ziariști și șefi de televiziuni ca să-l dea la telefon pe Oprea interesul național în izmene, dar oameni care ne vor binele și care știu niște oameni care la rândul lor au auzit niște oameni vorbind despre noi, că e mai bine să fim atenți decât să nu fim atenți. Apoi, ca la un semn, ni se dizolvă, așea, audiența, se face de vreo cinci-șase ori mai mică pentru câteva zile (aseară a fost de șase ori mai mică decât joi), cât să pricepem că nu e frumos ce facem. Apoi se face frumos, se ninge, se astea, audiența revine la nivelul care ne permite să ducem și noi bani acasă la final de lună și viața merge mai departe. Sigur, poate să fie o coincidență, doar că, a naibii, se tot repetă”, descrie realizatorul cu cinism presiunile la care este supusă echipa emisiunii.

„E, ce aș vrea eu să-i rog pe domnii care îi cunosc pe domnii care i-au auzit vorbind pe alți domni despre ce zice maimuțoiul ăla la emisiune. Să ne mai lase și pe noi să spunem ce credem noi c-ar trebui să spunem, măcar până în vară. Și ne cărăm acasă apoi, promitem. Nu vă mai încurcăm, vă lăsăm doar pe voi să faceți jocurile foamei. Mulțu’!” scrie Dragoș Pătraru la finalul postării-semnal de alarmă.