Select Page

Avem un Președinte care a luat-o razna complet. Se comportă ca un turist străin în România, ignorându-și complet obligațiile pe care le are față de cetățenii români și acționând evident împotriva interesului României”, a declarat Ludovic Orban duminică seara la Realitatea Plus, în cadrul unei emisiuni la care și-a anunțat implicarea „cu toată forța” în suspendarea și apoi demiterea lui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a părăsit grupul parlamentar al PNL, exemplul său fiind urmat în doar câteva zile de alți 11 parlamentari liberali. Fostul șef al PNL a dat de înțeles că pune bazele unui nou partid și că nu va vota pentru instalarea Guvernului Ciucă la Palatul Victoria.

Citește și: PNL „pus între paranteze”?

„…eu vă spun cu extrem de mare seriozitate și responsabilitate, având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis în 2019, deși atunci era cu totul și cu totul altceva și nimic nu indica faptul că va putea să ajungă într-o asemenea spirală a nebuniei: mă voi implica cu toată forța pentru demiterea Președintelui. E cel mai mare rău, la ora actuală cel mai mare rău din viața politică, cel care a determinat criza este Klaus Iohannis”, a mai declarat fostul președinte al PNL.