Select Page

Reacție tranșantă a senatorului AUR Sorin Lavric, după ce i-a fost interzis accesul la o emisiune de la Realitatea Plus, pe motiv că nu este vaccinat. „Vestea m-a trăznit în moalele capului pentru că discriminarea a venit prea brusc și este abia începutul. Într-un fel m-a încântat pentru că mi-a adeverit ceea ce spuneam de săptămâni întregi și anume că tirania sub pretext de covid în numele sănătății colective, intră în vigoare”, susține Lavric într-o postare filmată, din ce în ce mai distribuită pe facebook.

Senatorul povestește cum fusese invitat la o emisiune a Alexandrei Păcuraru, dar cu o oră și jumătate înainte de a intra, a fost întrebat care este statutul său vaccinal. Cum nu este vaccinat și nici nu are de gând, Sorin Lavric nu a mai fost primit la emisiune. „Noi, cei de la AUR, nu suntem împotriva vaccinării, ci împotriva acestui caracter obligatoriu, imperios. Acest caracter îl regăsim sub forma acestei patalamale de segregare care este acest certificat verde. (…) Încetul cu încetul, ne va fi impus: fie prin amenințare și șantaj, fie prin momire, cumpărare. Și fiecare, în fața conștiinței voastre, trebuie să vedeți cât puteți suporta această coerciție venită dinspre mass-media, autorități și șefii voștri de la locul de muncă”, explică Lavric.

„Un vaccin pe care-l faci dar care nu-ți oferă imunitate, ca să transmiți mai departe virusul, să te îmbolnăvești tu însuți, este un pseudo-vaccin. Într-un an și jumătate de epidemie, virusul s-a transmis peste tot. Acum, pentru că am intrat toți în contact cu virusul, avem o imunitate de tip activ. Dar autoritățile nu o recunosc, pentru că au o agendă în virtutea căreia trebuie să ne vaccineze pe toți, pentru că așa au primit ei poruncă.

Au intrat într-o transă, parcă sunt posedați de un demon al vaccinării. Nu mai știu altceva decât să vorbească zi de zi de vaccinări. Deja se anticipează următoarele valuri de covid. De unde știu ei? Nu vedeți că tulpinile acestui virus se înmulțesc după cum le dictează capriciile politice al celor care ne conduc? Prin foarte mulți bani dați presei, unii dintre cei care-i vedeți la televizor au făcut avere în această perioadă”, mai spune senatorul Sorin Lavric în postarea pe care o puteți urmări integral AICI.