Select Page

„Vedeți, în ultimul timp, tot mai mulți avocați, judecători și, în general, profesioniști ai dreptului revoltându-se față de cam toate deciziile autorităților în legătură cu pandemia. De ce? Pentru că adevăratul atac este cel asupra drepturilor și libertăților, sănătatea publică e doar poarta de intrare. Un profesionist al dreptului vede clar asta. Chiar și cei lipsiți de orice studiu juridic văd inepția, aberația ultimelor câteva hotărâri CNSU și de guvern”, scrie avocatul timișorean Alexandru Mușătoiu pe blogul său.

„Este o criză supradimensionată intenționat pentru a crea „oportunități”? Categoric, până și Klaus Schwab a spus-o public că e o „oportunitate extraordinară”. Oportunitate pentru ce? Ca să „build back better”, dar ca să „build back” prima oară trebuie să „destroy”. Deci pentru deconstrucție – iar această deconstrucție începe cu un cal troian pe care-l cunoaștem din istoria secolului trecut însă, din prea multă ancorare emoțională și confuzie propagandistică, poate nu-i mai recunoaștem adevăratul grad de periculozitate. (în logica secolului trecut, urmează abilitarea Guvernului de a face tot ce vrea și de a restrânge drepturi cum vrea pe perioada „pandemiei” – Senatul a trecut această împuternicire la 22.09.2021, Camera Deputaților se jură că nu o va trece – vom vedea împreună)”, punctează avocatul timișorean, chiar înaintea marelui protest național anunțat în Piața Victoriei din Capitală.

„Calul troian este segregarea! Și este introdus prin ușa sănătății publice. Trăim un moment decisiv și fereastra Overton e destul de avansată. Prima dată am fost bombardați cu statistici de morți, internați, pozitivi etc împărțite pe cele 2 categorii – vaccinați și nevaccinați. Ideea bombardamentului a fost ca separația în cele 2 caste să îți intre în cap, chiar în subconștient. Odată legitimată la nivel mental și apoi la nivel social (vaccinații cu vaccinații pt. că sunt deștepți, frumoși etc. iar nevaccinații cu nevaccinații pt. că sunt mai analfabeți funcțional așa), urmează consacrarea legislativă, adică legiferarea discriminării oficiale. De aceea, spun și repet pe unde apuc (ziare, articole, emisiuni, orice) – trăim un moment decisiv, odată acceptată și legiferată segregarea, nu va mai exista posibilitate de întoarcere. Trăim acest moment la nivel mondial. La asta se reduc toate revoltele și demonstrațiile din toate țările. Se strigă libertate peste tot și este corect. Dar libertatea se poate redobândi doar prin opusul dezbinării- Solidaritatea.  Solidaritatea senină între vaccinați și nevaccinați pentru că aceste categorii au fost create și introduse în capul nostru în ultimul an și jumătate, înainte ele nu existau și, să fim serioși, nimeni nu se întreba dacă persoana din proximitatea lui este sau nu vaccinată, dacă are sau nu o boală transmisibilă. Aceste lucruri ne-au fost băgate cu forța în cap anul acesta. Și trebuie să le refuzăm, să ne întoarcem la pace sufletească și la solidaritate cu semenii noștri. Să strigăm și să avem împreună libertate”, mai scrie avocatul Alexandru Mușătoiu în articolul pe care îl puteți citi integral AICI.