Select Page

„Eu sper ca această criză politică să dureze cel puțin până la Crăciun”, scrie avocatul Gheorghe Piperea la finalul teribilei zile de pe scena politică românească. El consideră că „e de Kafka” ceea ce se întâmplă, dar cu o astfel de criză  „valul IV va dispărea natural, căci n-o să ne mai salveze cu atâta înverșunare salvatorii și bețivii și nici n-o să mai fie cineva suficient de iresponsabil (dar bazat politic) pentru a falsifica statistic cifrele infectărilor”. Mai mult:

„- apartheidul sanitar în școli, universități, mall-uri, restaurante, teatre, instanțe etc. se va abroga sau va intra în desuetudine;

– nu vom mai fi nevoiți să asistăm la spectacolele politice de prost gust de la deschiderea anului școlar sau de la Ziua Națională, căci reprezentanții “autorităților” vor băga capul la cutie, de teama huiduielilor;

– vom avea sărbători normale de iarnă;

– economia și societatea se vor regla din mers, fără “ajutorul” acestor prostocrați.

După toate astea, vom putea avea și alegeri anticipate, care să corecteze falsul electoral din 6 decembrie 2020. Hai liberare!” scrie avocatul pe pagina sa de facebook.

Într-o postare precedentă, Gheorghe Piperea sugerează că ar fi momentul ca Președintele să fie demis: „… le dau eu o soluție mai simplă – să promoveze o hotărîre a Parlamentului de declanșare a procedurii de verificare a averii lui Iohannis. Poate aflăm și noi cum și-a dobândit cele 6 case (minus una) și cum are de gând să achite statului suma de 360 de mii de euro încasată nedatorat de la Raiffeisen Bank.”