Select Page

„Ai senzația că ești în plin documentar prost despre protestele anti-totalitare din China anului 1989!” scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de facebook, după protestele organizate sâmbătă în Europa față de „pașaportul verde” și limitarea libertăților.

„Niște italieni au circulat pe net și pe paginile de socializare o poză cu varianta italiană a zertifikatului de vakkseenare, din care rezultă cât se poate de clar că sunt planificate 7 (șapte) doze de ser magic. A bon entendeur, salut – cine s-a înțepat pentru mici, concedii, concerte sau dineuri cu proști, se va mai înțepa. Planul era scris de mult, prin patente și regulamente UE.

În Franța, ministerul de interne face eforturi penibile de a camufla realitatea și magnitudinea protestelor. Cică numărul celor care au ieșit în stradă ieri, în 220 de orașe franceze, este de fix 175 503 de manifestanți, ceea ce înseamnă o medie de 797 de persoane pe manifestație…” punctează avocatul, în timp ce în mediul virtual continuă să circule imagini în care se poate observa cu ușurință numărul uriaș de manifestanți.

„Evident, mass-media dau tușe și mai groase acestei minciuni oficiale – manifestanții sunt definiți ca marginali și troglodiți, iar organizatorii protestelor sunt caracterizați ca naționaliști gregari, medievali, anti-științifici* și hoți de libertate**…

PS În mod neașteptat, și australienii au ieșit masiv în stradă. Acolo s-a lăsat cu violențe și arestări. Progresismul nu ține de foame nici în a doua cea mai progredistă țară din lume (după Canada).

 

*nimic nu a fost științific sau măcar de bun simț în decursul acestei plandemii, totul a fost estimare, aproximare, ghiceală, geopolitică și extrem de mulți bani canalizați către cei care aveau deja extrem de mulți bani și putere

**libertatea de a fi închis în țarcuri când mergi la masă în oraș și de a te înțepa de 3-4 ori pe an pentru a te “imuniza”…”, mai scrie Gheorghe Piperea pe pagina sa.