Select Page

Fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie, Geza Molnar, susține că „am scos practic vaccinarea din sfera medicală” și că ceea ce se întâmplă de mai bine de un an „pune problema unei dictaturi”. Profesorul Molnar spune că nu este antivaccinist, ci adept al vaccinării corecte.

„Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente. Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Nu spun să nu vă vaccinați. Cine dorește să o facă. Dar aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dvs, așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dumneavoastră, al comportamentului dumneavoastră, al mobilității sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă trebuie să vă vaccinați cu ARN mesager sau cu vehiculantul adenoviral sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a declarat profesorul Geza Molnar în cadrul dezbaterii despre pandemia Covid 19 organizată de Coaliția Statului de Drept, citat de publicații precum R3media, Gândul sau B1tv.

Fostul șef al Societății Române de Epidemiologie a demolat, pur și simplu, măsurile luate sub pretextul pandemiei. „De ce 1,5 metri, 2 metri, 4 metri, 75% din efective, 50% din efective, de ce am schimbat 1,5 la mie incidență pe 14 zile cu aceea de 2 la mie? Totul este bazat pe niște decizii care nu au nimic cu medicina, deși în conștiența multora s-a implantat conceptul acela de dictatură medicală. Vă rog să mă credeți, nu este dictatură medicală. Sub acest aspect, medicii ori că tac pentru că au motive, ori că sunt «yes man» care aprobă niște anomalii ce încalcă, cu multă putere, atât drepturile omului, cât și etica și morala, atât medicală, cât și administrativă”, a spus Geza Molnar.

„Dacă nu vom judeca această pandemie sub aspectul deciziilor și sub aspectul comportamentului ca și o problemă naturală, ca și boală emergentă, vom ajunge la toate nivelurile acelea de abuzuri și excese care se produc în întreaga lume, respectiv în așa-zisa lume civilizată europeană și nord-americană, condusă de o elită foarte subțire, de 1-2%. Aceste abuzuri și excese pot fi explicate foarte bine din punct de vedere politic, în cadrul unui concept de mare resetare. COVID-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest lucru, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată. În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție pune problema unei dictaturi”, a mai declarat profesorul Molnar în cadrul dezbaterii.