Select Page

Actorul şi filosoful Dan Puric îi îndeamnă pe români să se solidarizeze până nu va fi prea târziu, în condițiile în care, susține el, România şi întreaga Europă se află sub un val de atacuri asupra libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti, mergând de la impunerea vaccinării obligatorii până la obligativitatea educaţiei sexuale şi aderarea în masă la ideologia LGBT.

„În primul rând, eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni, care nu dau voie la nicio discuție… Suntem în fața unui fenomen genocidal. Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei, iar în final facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?” a intervenit Dan Puric într-o emisiune la România TV, detaliind: „Nu aș condamna românii că sunt divizați, pentru că sunt disperați, principalul vinovat este acest guvern marionetă care este pus să lupte împotriva poporului. În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicină și nici oameni politici. Păi aștia sunt oameni politici?

Dacă ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe. Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi, românii, nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală. Deci noi trebuie să vedem, cui folosește această bunăvoință extraordinară care vine peste noi? „Bă, vaccinează-te, că altfel te dau afară de la servici si de peste tot. De ce să așteptăm să ne dea ei afară? Trebuie să luăm atitudine, este de datoria noastră!

Am un mesaj față de forțele de ordine. Au și ei copii și familii, să nu intervină în forță, că se va întoarce împotriva lor. Mie mi-e milă de ei, că sunt români. Ne trebuie solidaritate sufletească! Iar cei de afarî, din Franța, au văzut târziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinati. Aceasta abjecție de „Românie Educată” e ca atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Asa si la noi, ni l-au scos pe Eminescu, pe Cosbuc, toti domnitorii. Nu vedeti că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?”, a mai spus Dan Puric la România TV.