Select Page

Peste 10.000 de medici și 1.000 de avocați germani au dat în judecată Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Mondial Davos pentru crime împotriva umanității ce ar fi avut loc pe fondul pandemiei de coronavirus. În fruntea uriașei echipe, care susține că toate cele zece principii stabilite prin Codul de la Nürnberg au fost încălcate, se află doctorul Reiner Fuellmich, relatează Evenimentul Zilei.

Medicii spun că testele PCR au determinat o raportare falsă a 90% dintre presupusele cazuri de Covid-19 și că aceste teste nu au fost concepute să detecteze prezența agenților patogeni. Potrivit echipei de cadre medicale și avocați, vaccinul – care este „experimental” – încalcă articolul 32 din cadrul Convenției de la Geneva din 1949, care instituie că  „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare tratării medicale a unei persoane sunt interzise”. Mai mult, aceștia acuză faptul că vaccinul impune o terapie genetică „indiscretă”, care de fapt nu oferă imunitate la coronavirus, nu împiedică răspândirea acestuia și nici nu determină scăderea numărului de decese cauzate de coronavirus.

Tribunalul de la Nürnberg, care a judecat crime de război, a stabilit și zece principii care ar trebui să ghideze experimentele medicale pe oameni, devenite etalon în etica medicală. Printre altele, documentul stabilește cerința consimțământului voluntar informat al omului. Standardele acceptate de atunci în întreaga lume au fost invocate în instanță de către echipa de medici care a dat în judecată CDC, OMS și Forumul Mondial Davos.