Select Page

Alianța pentru Unirea Românilor consideră numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de consilier în cadrul BNR o recompensă din partea „sistemului” pentru faptul că fostul premier i-ar fi ușurat lui Klaus Iohannis obținerea celui de-al doilea mandat de șef al statului.

 „Viorica Dăncilă a fost “sacrificată” printr-o candidatură fără șanse la alegerile prezidențiale, fiindcă domnul Klaus Iohannis nu trebuia să aibă nici un adversar credibil. Acum, fiindcă a trecut destul timp și fiindcă ei ne consideră idioți cu memoria scurta, “sistemul” o recompensează pe Viorica Dăncilă, pentru rolul jucat in farsa alegerilor prezidențiale, cu un post de consilier strategic in cadrul BNR… Cum vi se pare teatrul asta ieftin?” reacționează cei de la AUR după anunțul cooptării fostului premier în cadrul BNR.

Viorica Vasilica Dăncilă va fi consultant pe teme de energie verde la un departament al Băncii Centrale care se ocupă de… aderarea la zona euro. Ca o ironie în raport cu numirea sa în Departamentul pentru Economia Verde al BNR, fostul premier a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, din cadrul Institutului de Petrol și Gaze Ploiești și a lucrat ca inginer la OMV-Petrom până în 2009.

Citește și- O „bună” afacere: politicieni „la bucată”!