Select Page

Atac direct și fără scrupule al premierului la drepturile și libertățile elementare ale românilor: Florin Cîțu anunță că are ca obiectiv eliminarea vocilor critice la adresa campaniei de vaccinare!

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare.(…) Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând”, a spus Cîțu, potrivit Agerpres.

În România, dreptul la libertate de opinie, exprimare și conștiință este garantat de Constituție. „După cum se vede, îndemnul prim-ministrului nici nu se mai complică cu fleacuri precum discriminarea, ci sare direct la ”eliminarea” celor care au convingeri și exprimări împotriva vaccinării. Va îndrăzni CNCD cel atît de sensibil, de regulă, să se autosesizeze?” se întreabă jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob într-un articol pentru Inpolitics, după gravul derapaj al premierului Florin Cîțu.