Select Page

Greu încercat de poze cu seringi și mesaje de trimis norodul la vaccinare, dar neobosit în lupta pentru cauză, un umăr și-o voce răzbat tocmai de la Timișoara pentru sprijinul și lacrimile lui Vlad! „…nu i s-a dat timp să arate ce poate să facă pentru Sănătate… Vlad Voiculescu și echipa lui au luptat, în spatele ușilor închise, pentru implicarea medicilor de familie în procesul de vaccinare… Sper că va rămâne un om politic implicat în transformarea României”, transmite însuși primarul urbei, Dominic Fritz, smuls din „focusarea pe decizii strategice și proiecte prioritare” de crudul gest comis în capitală.

Citește și: Carantina lui „3 grame dintr-un kil”

Dacă simțiți în tovărășescul mesaj de sprijin și un zumzet ce aduce a zbor de muscă în jurul căciulii, să știți că e doar zgomot de fond. De la fâșăitul hârtiilor semnate de alții și de la activitatea febrilă de împărțire a comisiilor din primărie, operațiuni extrem de solicitante de-a lungul celor șase luni scurse din mandat. În rest, probabil că mesajul face parte din „aprofundarea relațiilor cu alte instituții la nivel local, național și internațional” descrisă de primar în presa locală drept ocupație principală vizată, alături de „focusarea” menționată mai sus.

Domnule primar, o rugăminte…dacă tot ați ridicat fruntea de printre proiecte și decizii strategice pentru mesajul ăsta către Vlad, mai stați un pic printre noi. Uitați, sunt niște oameni de-a dreptul motivați de sublima dumneavoastră activitate de până acum, care strâng niște semnături. Se pare că au deja vreo zece mii, dar pentru ca treaba să meargă ceva mai organizat, așa cum ne tot explicați că trebuie, le-ar prinde bine un cort din acela cum ați avut și dumneavoastră înainte de alegeri, plasat în zona centrală. Aveți idee cui ar trebui să se adreseze? Sau poate îi ajutați chiar dumneavoastră, că pare fix din categoria „aprofundare relații”, doar că…na, cu cetățenii orașului.

Citește și: Timișorenii organizează debarcarea lui Fritz

Să știți că ați da un exemplu deosebit, chiar dacă nu ați semna și dumneavoastră pentru referendumul cu pricina. Timișorenii sunt înțelegători și își dau seama că nici n-ați avea cum, devreme ce se iau în considerare doar semnăturile celor cu buletin de Timișoara…