Select Page

„Miercuri, 17 martie, Ursula von der Leyen a prezentat detaliile a ceea ce se va numi probabil „Certificatul Verde Digital”. Acesta urmează a fi aprobat în summit-ul UE din 25-26 martie de la Bruxelles. Liderii europeni se feresc ca dracul de tămâie de cuvântul „pașaport”. Ar însemna să recunoască eșecul UE, al cărei panaș era cândva libera circulație fără pașaport. De aceea s-au căznit să-i găsească un nume cât mai neutru, cu rezonanță de circă financiară sau de ICRAL, negând evidența”, scrie jurnalistul Adrian Pătrușcă în Evenimentul Zilei sub titlul Intrăm în faza a II-a a dictaturii COVID: Epurarea.

„Odată cu Pașaportul de Vaccinare, indiferent cum s-ar numi el, intrăm în faza a II-a a Operațiunii COVID. Faza I a constat în strivirea populației cu restricții draconice și cu impunerea unui regim polițienesc, de neimaginat în urmă cu un an în lumea care își spunea „Liberă”. Omenirea s-a trezit brusc într-o dictatură medicală. În realitate, o dictatură politică ascunsă sub halat alb.

La exact un an de când omul este stâlcit sub sabotul medical, cu fizicul șubrezit de stat în casă și aer îmbâcsit de mască, cu psihicul zdruncinat de teroare și recluziune, iată că apare Speranța. Canarului jumulit i se deschide colivia: zboară, puiule, zboară! Cu o condiție: să te lași vaccinat. Sesizați monstruozitatea? Te vaccinezi nu pentru Sănătate, ci pentru Libertate”, scrie Adrian Pătrușcă.

Citește și: Suntem împinși spre comunismul global?!

„Faza a II-a a Operațiunii COVID începe cu condiționarea unui drept fundamental – libertatea de mișcare – de un act medical. În entuziasmul eliberării, al bicepsului întins cu bravură spre ac, cu privirea holbată în extaz spre ușița întredeschisă a coliviei, cine să mai stea să cugete la detalii? Ca de pildă faptul că vaccinații se pot infecta și ei, deci îi pot infecta și pe alții. Atunci, ce mai certifică de fapt „Certificatul Verde Digital”? (…) Ni s-a spus că suntem în război. Au avut dreptate. Până acum, a fost faza I: Invazia și Ocupația. Urmează faza a II-a: Consolidarea puterii prin Epurarea Maselor”, conchide jurnalistul Adrian Pătrușcă în articolul pe care îl puteți citi integral AICI.