Select Page

„Nu noi suntem teroriștii, voi sunteți!” susține liderul AUR George Simion, după ce premierul Florin Cîțu a comparat acțiunile celor care contestă vaccinarea sau măsurile anti-covid 19 cu acțiuni ale teroriștilor. Și nu este vorba doar despre un schimb de replici: Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia actualului premier și a Guvernului condus de acesta.

„Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca. Cerem guvernului să înceteze experimentele făcute pe români! Nu vrem să fim cobaii Europei, domnilor guvernanți! Dacă țineți morțiș, vaccinați-vă voi și rudele și amantele voastre cu acest vaccin dubios, dar nu-l mai administrați românilor de rând!(…) Oamenii care ne conduc par să fi pierdut orice legatură cu realitatea! În contextul unor asemenea declarații halucinante, DEMISIA este singura soluție!”, arată partidul AUR într-o serie de postări de pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Nu tratați poporul „ca pe o turmă de animale”

„În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a fost declarația premierului Florin Cîțu care a stârnit un uriaș val de reacții din partea românilor.