Select Page

„Din ciclul: nici o zi fără mizerii la adresa AUR”, scrie copreședintele formațiunii Claudiu Târziu, după ce Judecătoria Câmpia Turzii a admis cererea procurorilor de arestare preventivă în dosarul „Proxeneții din Tenerife” a fostei PRM-iste Ancuța Cârcu.

„O femeie este cercetată penal. Ea pretinde, fără legătură cu subiectul și cu realitatea, că e membru AUR, ba chiar vicepreședinte într-o organizație comunală din județul Galați, deși locuiește în județul Bistrița-Năsăud. În evidențele noastre nu apare nici cu adeziune la partid, nici cu dosar de membru și nici cu vreo mențiune în actele constitutive ale vreunei organizații AUR”, scrie Claudiu Târziu pe pagina sa de socializare.  

„Presa ne întreabă ce e cu acest membru de partid penal. Explicăm că nu ne aparține. Și îndemnăm persoana cu pricina să facă dovada aderentei ei formale la partid, de vreme ce se pretinde membru. Presa titrează: “Politician arestat pentru proxenetism”. Întrebarea este: cine și de ce vrea să asocieze AUR într-un astfel de scandal?”, conchide copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Ancuței Cârcu din Rebrișoara, în vârstă de 38 de ani. Femeia are un club în Tenerife și a fost déjà reținută în țară pentru cercetări în dosarul de proxenetism.