Select Page

„Nebunia pandemică a anihilat deja rațiunea, spiritul de auto-conservare și simțul etic al vătafilor europeni ai Big Tech, Pharma și Finance. Pașaportul de înțepare devine obligatoriu din vară, chit că nu se știe dacă vor fi de acord să se înțepe până atunci cel puțin 70% din populația de 450 de milioane de europeni (în acest moment, după 3 luni de la debutul experimentului Pfizer/BionTech-Moderna- AstraZeneca, s-au înțepat doar 10%)”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de socializare.

În ciuda propagandei oficiale, campania de vaccinare este departe de a consfinți optimismul inițial al autorităților și în România. Deși se lăudau în decembrie că în șase luni vor fi vaccinați zece milioane de români, începutul lui martie îi găsește pe șefii campaniei cu mai puțin de un milion de români vaccinați.

„Cică, în lipsa unui acord pentru un pașaport european, câteva țări care fac bani din turism (Austria, Grecia, Bulgaria, Spania, Ungaria) își vor face propriile pașapoarte, valabile eventual în țările conclavului – iar asta înseamnă, pur și simplu, fracturarea Europei. Acordul Schengen și rule of law, precum și ipocritul MCV sau fantomaticul Parchet European, se duc în bălării.(…) Europa se va rupe în două și se va înscrie pe panta fatală a extincției ca proiect, căci restricțiile de mișcare și libertate aplicate celor care vor refuza statutul de fachir al seringilor vor crea un fel gheto al populației “altfel”, paria, marginalizați sau excluși din minunata lume nouă a înțepaților, liberi ca pasărea coliviilor. Și, odată cu extincția UE, or să dispară și tehnocrații, birocrații revolving door și vătafii politici. Sunt fan, pe bune”, încheie Gheorghe Piperea.