„În cele două luni de când am preluat mandatul de deputat de Timiș am parcurs deja 5000 km cu trenul, pe ruta Timișoara-București și retur. Domnule ministru, mă gândesc că nu aveți nevoie de o dronă, ca până acum, să vedeți neregulile din sistemul feroviar – garnituri de tren vechi și proaste, care fac o veșnicie pe orice rută, personal insuficient la nivel de mentenanță și deservire și supra-numeric la nivel de conducere”, i se adresează  deputatul AUR de Timiș Ciprian- Titi Stoica ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

„Ați fost recent invitat la două posturi de radio de mare audiență și de peste 20 ori ați folosit în răspunsuri formulări de genul “nu cunosc, nu am expertiză, nu e de competența mea”. Mă bucur că măcar recunoașteți că nu sunteți suficient pregătit pentru funcția pe care o ocupați.

Citește și: „Nu se vrea decât distrugerea CFR Călători”

Pentru că și dumneavoastră ați fost ales deputat de Timiș, vă invit public să parcurgem împreună, cu trenul, drumul de la București la Timișoara, ca să vedeți cu proprii ochi cele relatate de mine.

Citește și: Lovitură fatală pentru CFR Marfă

Poate în acest fel, o să binevoiți să aduceți la cunoștința românilor ce proiecte sau planuri are ministerul pe care-l conduceți în privința modernizării și dezvoltării infrastructurii de transport feroviar. E o invitație cât se poate de amicală. Sper în buna dumneavoastră credință și vă bănuiesc doar de neștiință, deocamdată. Mai am și varianta să vă chem la Comisia pentru Transporturi din Camera Deputaților, al cărei membru sunt, dar am zis că e bine, pentru început, să încerc cu vorba bună”, mai scrie Stoica pe pagina sa oficială de Facebook.