Select Page

IML a confirmat oficial că fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană ar fi fost otrăvită… În același timp un activist de mediu a fost rupt în bătaie în mai multe rânduri în Suceava, unul din cartierele generale ale austriecilor. Președintele, Guvernul, SRI, Poliția, dar și PSD-partidul doamnei Pană, tac”, comentează Andrei Bădin pentru Flux24.

„Avocatul Adrian Toni Neacșu a comentat scurt și cuprinzător cazul: În orice democrație normală din lumea asta tentativa de omor săvîrșită asupra unui ministru în funcție, în legătură cu activitatea și atribuțiile acestuia în exercițiul funcției de demnitate publică, constituie act de terorism.

La București însă cei care țipau când Alexei Navalnîi a fost otrăvit tac acum în păpușoi.(…) Schweighofer este o firmă puternică, cu mulți generali în rezervă aciuați la sânul milionarului austriac. Un milionar care știe foarte bine să-și apere interesele și prin Românica s-au găsit destule cozi de topor care mânâncă des schznițele la Viena și prin Alpii austrieci.

Mogulii pădurilor execută cu sânge rece, iar găștile de milițieni și procurori se bat pentru bani și Putere cu înregistrări prin Centrul Vechi”, punctează Bădin în articolul Statul confiscat de otrava austriacă, pe marginea teribilului caz aproape ignorat de „presa mare”.