Select Page

„Să mulţumim în avans voluntarilor francezi care urmează să fie vaccinaţi: aceştia vor constitui cobaii din studiul de fază 3, pe care laboratorul trebuia sa îl facă înainte de comercializare”, este declarația făcută de doctorul Gerard Delepine pentru Francesoir și preluată de Bursa, care vine precum „gazul pe foc” în scandalul privitor la decesele cauzate de vaccinare.

Citește și: Semnal de alarmă din Norvegia

Izbucnit la sfârșitul săptămânii trecute, după ce în Norvegia 23 de persoane cu vârste înaintate au decedat la scurt timp de la vaccinarea anti-covid, scandalul ia amploare. Între timp, numărul deceselor din Norvegia a ajuns la 29, iar informații asemănătoare încep să vină din mai multe țări. 55 de americani au murit după vaccinare, decesele survenind în rândul persoanelor care primesc atât vaccinurile Moderna, cât și vaccinurile Pfizer-BioNTech, transmite The Epoch Times. Informațiile apar în baza federală de date VAERS, al cărui sistem nu colectează automat rapoartele, ci în urma depunerilor.

Și specialiștii germani de la Institutul Paul Ehrlich investighează moartea a 10 persoane, la scurt timp după ce au fost imunizate împotriva covid-19. Anunțul a fost făcut de Brigitte Keller-Stanislawski, șefa Departamentului de Siguranță a Medicamentelor și Dispozitivelor medicale al institutului, informează BusinessStandard. Persoanele decedate aveau, de asemenea, vârste înaintate și antecedente. Timpul dintre vaccinare și deces a variat de la câteva ore la patru zile. Institutul a raportat și șase cazuri de șoc anafilactic. Până în prezent, au apărut 325 de cazuri cu efecte secundare presupuse legate de vaccin, dintre care 51 grave.