Select Page

„În atenția ziariștilor care nu cred că ne paște o cumplită segregare socială și un inevitabil totalitarism sanitar: S-a lansat o petiție online pentru oprirea accesului ne-vaccinaților și netestaților în toate spațiile publice”, scrie pe pagina sa de socializare avocatul Gheorghe Piperea.

„Prima reacție pe care am avut-o când mi s-a adusa asta la cunoștintă a fost să mă întreb cu obidă: care să fi fost comunistul stupid care a lansat această petiție? Cât de nazist din fire să poți fi pentru a promova și semna astfel de “petiții”? Cât de prost să fii să nu înțelegi că, fiind la nivel de țară mai mult de 5 milioane de bolnavi cronici, care nu își pot permite să facă vaccinul, din motive de interferențe periculoase cu medicația curentă, unii dintre ne-vaccinați ar putea fi bunicii, părinții, frații, surorile, rudele, prietenii, vecinii, colegii tăi? Se vor putea separa inteligenții vaccinați de toți acești ne-vaccinați? Vor trăi fericiți și amortali într-un minunat apartheid sanitar?” comentează avocatul pe marginea petiției lansate.

Citește și: Socoteala oficială a vaccinării față cu „târgul”

„Și am văzut ulterior cine este inițiatorul – este „cinstitul” erou al “luptei” cu pandemia, Mihai Lala, de la OK Medical, care făcea teste covid în parcarea mall-ului, fără să aibă autorizație de la DSP… E clar cât de inteligent poți fi dacă te ghidezi după gândirea ăstuia și semnezi asemenea petiții online…” conchide Gheorghe Piperea.