Select Page

„Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unei mașini de spălat vase sau unei vacanțe exotice?” se întreabă deputatul AUR Dan Tanasă, într-o postare pe pagina sa de socializare. „Este ceva inimaginabil, nu-i așa?

Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici pentru tampoane sau algocalmin sau pentru un tratament împotriva cancerului? E inimaginabil, nu-i așa? Și atunci de ce este legal și moral ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private din domeniul sănătății?” punctează deputatul privitor la implicarea colonelului Valeriu Gheorghiță în campania de popularizare a vaccinului Pfizer-BioNTech.

„În baza a ce s-a stabilit că acest produs este mai bun în comparație cu altul produs de o companie concurentă? Care este criteriul obiectiv care a stat la baza acestei decizii? Produsul ăla nu e gratuit, o companie privată face foarte mulți bani, e o afacere privată. Dacă acel produs era fabricat de Institutul Cantacuzino era altceva. Dar așa, ce caută un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private?” mai scrie deputatul AUR Dan Tanasă în postarea sa.