Select Page

Americanii au manifestat la Washington de „frica corporatiștilor, a militanților LGBT (majoritatea “operați la creier”), a BLM-iștilor excesivi ce amenință albii cu „belirea”, iar incidentele de la Capitoliu ar fi fost pregătite în scopul instituirii stării de urgență, susține analistul politic Cozmin Gușă. Instalarea în funcție a lui Joe Biden poate decurge astfel în liniște, cu protestele de stradă interzise; după evenimentele de ieri, însă, mulți „au priceput că IȚELE celor ce dețin puterea reală s-au încurcat atât de tare încât nu mai au nevoie de prea multă democrație ce să-i incomodeze în plus, în demersurile lor de a-și rezolva problemele de consolidare a puterii, de GRUP RAPACE ȘI ANTICETĂȚENESC”, susține pe pagina sa de socializare Cozmin Gușă.

„1. Cei care credeți că SUA sunt atât de nepregătite dpdv militar încât câteva zeci de protestatari să poată lua cu asalt Capitoliul, sunteți liberi să nu citiți mai departe, aceste rânduri nu vi se adresează în mod clar”, explică analistul.

„Pentru ceilalți, e limpede că așa-zisa luare cu asalt a clădirii Congresului American a fost doar o regie proastă, de natură să nu genereze prea multe pagube, fiind strict pretextul unor comentarii anti-TRUMP destinate de a-l scoate rapid din fluxul relatărilor serioase de presă. Scopul final însă a fost INSTITUIREA STĂRII DE URGENȚĂ ÎN WASHINGTON DC pentru următoarele 15 zile, exact intervalul necesar pentru instalarea în funcție, dar fără proteste de stradă (!), a ramolitului JOE BIDEN, viitoarea marionetă a celor ce dețin cu adevărat puterea în SUA. Așadar, primarul Washington-ului a decretat aseară că până pe 21.01.2021, adică a doua zi după instalarea lui Biden, nimeni nu mai mișcă pe străzile capitalei americane, iar mass-media din întreaga lume a dat de înțeles celor interesați că Trump nu e doar nefrecventabil ci și NEBUN ȘI DICTATOR. Așa, ca să fie “PACE ÎN LUME” …

2. Despre DEMOCRAȚIA MIMATĂ de-acum înainte:

Ni s-a spus tot anul 2020 că devastările sau crimele celor de la BLM sau ANTIFA au fost legitime, iar umilința mimată prin îngenunchere a democraților în fața lor, ar fi ceva normal și uman. Să fie la ei! Altfel, cei cu “creierul la purtător” au priceput că toate excesele de mai sus, plus cele asociate pandemiei CORONAVIRUS, au fost destinate strict LEGITIMĂRII FRAUDEI MAJORE ȘI GROBIENE ce-a fost organizată la alegerile americane în favoarea lui Biden&Company, având ca efect real aproape ștergerea SUA de pe harta țărilor cu organizare democratică. Aceeași oameni care mai gândesc au înțeles că votul americanilor normali n-a fost de esență pro-TRUMP, ci a fost exprimat anti-BIDEN și a ceea ce cred ei că reprezintă “echipajul” său, cu intenții afișate de natură să le distrugă normalitatea vieților. (…) Iar această încurcătură a lor, noi o vom experimenta într-un mod tragic și chinuitor, oricum fără precedent în viețile noastre de până acum. Deci, dragi prieteni, PUNEȚI-VĂ CENTURILE DE SIGURANȚĂ ȘI LUAȚI ANTIVOMITIVE!”, concluzionează Cozmin Gușă.