Select Page

Invitat în emisiunea War Room, realizată de Steve Bannon, Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a făcut o nouă serie de afirmații tulburătoare în timpul discuției, una axată pe situația la zi din Statele Unite și din lume. Oponent al actualului Papă, cardinalul Viganò susține că statul chinez este aliat al „deep state-ului” global, pentru că au aceleași interese, inclusiv în domeniul spiritual, acolo unde lider ar fi Papa Francisc, remarcă R3media. Potrivit Arhiepiscopului, Joe Biden ar fi doar „o marionetă”, adevăratul lider fiind vice-președintele Kamala Harris.

Pur și simplu mă gândesc cine este adversarul lui Trump și numeroasele sale legături cu China, statul profund și susținătorii ideologiei globaliste. Mă gândesc la intenția sa de a ne condamna pe toți să purtăm măști, așa cum a recunoscut sincer. Mă gândesc la faptul că, incontestabil, el este doar o marionetă în mâinile elitei, care sunt gata să-l înlăture de îndată ce decid să-l înlocuiască cu Kamala Harris”, a declarat Carlo Maria Viganò în interviul oferit strategului politic Steve Bannon.

Citește și: Suntem împinși spre „comunismul global”?!

„Pe sceptici îi întreb: dacă modelele care ni se propun astăzi sunt atât de cumplite, la ce se vor putea aștepta copiii noștri când elita va fi reușit să preia controlul total asupra națiunilor? Familii fără tată și mamă, poliamor, sodomie, copii care își pot schimba sexul, anularea religiei și impunerea unui cult infernal, avort și eutanasie, abolirea proprietății private, o dictatură medicală, o pandemie perpetuă. Aceasta este lumea pe care o dorim, pe care o doriți pentru voi, copiii dumneavoastră, familia și prietenii voștri? Cu toții trebuie să devenim conștienți de cât de mult urăsc susținătorii Noii Ordini Mondiale și ai Marii Resetări valorile inalienabile ale civilizației noastre greco-creștine, precum religia, familia, respectul pentru viață și drepturile inviolabile ale persoanei umane și suveranitatea națională”, a mai spus Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò în dialogul cu Steve Bannon.