Select Page

„Celor ce vor refuza să se vaccineze nu li se vor mai permite călătoria cu avionul, trecerea graniței, înscrierea la facultate, angajarea în instituțiile publice, candidatura politică & much more…!” susține avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

„La tv și pe net și pe paginile de socializare lumea este convinsă că vaccinarea nu va fi obligatorie (mai ales că tot insistă cu asta Rafila + Tătaru), că nu vor exista nici sancțiuni pentru refuzul vaccinării, nici modalități în care militia sau armata (constituită, la zi, din mercenari, și nu din soldați în termen, ca pe vremea mea) să ne vaccineze forțat.

Ținta e, însă, greșită.

Adevăratul pericol constă în altceva, și este mult mai grav. Adevăratul pericol este introducerea ratingului de cetățean, instrumentul chinezesc totalitar creat de corporațiile Big Tech americane și lăudat de toată lumea ”bună” a auto-mandatatei elite birocratice medicale pentru rezultatele “minunate” în combaterea și chiar neutralizarea molimei, exact în epicentrul ei”, scrie Piperea.

„De fapt, prima cenzură și, eventual, izgonire din societatea cetățenilor cu rating bun se va vedea pe paginile de socializare și pe platformele on-line. Binomul indestructibil și inevitabil constituit din serviciile secrete și corporațiile Big Tech, Pharma și Finance STIE DEJA că o parte din “grupurile populaționale” va refuza vaccinarea, adică ”imunitatea de turmă”.

Cum de știe binomul asta?

Păi, exact asta înseamnă capitalismul de supraveghere – ca binomul să știe anticipat și cu certitudine ce vei face și, în consecință, să îți modeleze/deformeze comportamentul, să te facă să te supui de bună voie… Adevărul nu mai e ceea ce vezi, pipăi, simți sau percepi singur – adevărul e dincolo de tine, e ceea ce ți se inoculează cu titlu de adevăr.  Serul ”adevărului” este lovitura fatală dată democrației – doar că cei cărora li s-a inoculat deja acest ser sunt insensibili la lumina zilei, ca somnambulii.(…) Așadar, eroilor din linia întâi, dansați, filmați-vă și postați filmulețele, că la anul nu o să se mai poată. Nu va mai fi regatul oamenilor normali, ci regatul nou-normalilor”, concluzionează cinic avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de socializare.