Select Page

Semnal de alarmă tras de politicieni, după ce noul primar al Timișoarei Dominic Fritz și-a impus viceprimarul cu ajutorul PSD, în persoana colegului de partid  Ruben Lațcău. „Avem prima alianță stabilă: USR – PSD. A început revoluția “O Românie fără hoție”.

La Timișoara, PSD a votat viceprimarul propus de USR. Asta după ce un senator USR a fost votat de 110 PSD-iști ca adjunct al lui Iordache OUG13.

O întrebare pentru stânga nouă și veche: vă pregătiți de o majoritate USR – PSD după alegerile parlamentare? Altă întrebare?” scrie pe pagina sa de socializare vicepreședintele PMP, Ioana Constantin.

Citește și: Fritz a fost uns ca primar

„Politica operează cu simboluri! O guvernare locală performantă, nu!

Eu nu cred în “alianța naturală” dintre USR/Plus și PNL, nici la Primărie, nici la CJT.

Până acum a fost cum a fost, iar de acum înainte putem să ne luăm popcorn, circul va continua. Mă tem însă să nu dureze vreo 4 ani…(…) PSD a votat astăzi propunerea USR/Plus și împotriva candidatului PNL. Am trăit s-o văd și p-asta!” scrie pe pagina sa de socializare și consilierul local al ProRomânia, Roxana Iliescu.

Liberalul Cosmin Tabără a primit în ședința Consiliului Local de luni doar voturile colegilor săi, în timp ce social-democrații au votat împotriva sa și pentru Lațcău, iar reprezentanții Pro România s-au abținut.