Select Page

„În 2015, “a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze”. În 2020, când e Guvernul LUI, e “alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”. Iohannis e o ființă ABOMINABILĂ!” scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de socializare după tragedia de la Spitalul Județean Piatra Neamț.

„Îmi doresc și ne doresc să intrăm suficient de mulți oameni determinați în viitorul Parlament pentru a demara de urgență procedura de SUSPENDARE a acestei ființe! Va fi primul lucru de care mă voi ocupa! România trebuie eliberată de Iresponsabilitatea, Cinismul și Ura GROPARULUI din Cotroceni!” completează deputatul, care se opune cu vehemență organizării de alegeri pe fondul creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul virus.

Citește și: „Pe 25 decembrie, anul acesta, vine doar Santa Klaus”

10 pacienți cu COVID, intubați și aflați în stare foarte gravă, au murit în  incendiul izbucnit sâmbătă seara în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Alte opt persoane, printre care și doctorul care a depistat incendiul și a sărit să salveze din pacienți, au fost rănite. Doctorul, care are arsuri pe 40% din suprafața corpului și membrele superioare rănite grav, va fi tratat de specialiști în Belgia.

 Klaus Iohannis, care acuză diverse guvernări pentru starea sistemului sanitar românesc, este de șase ani președinte al României. Imediat după tragedia de la Colectiv, acesta a instalat un guvern tehnocrat pe gustul său, condus de Dacian Cioloș, iar în ultimul an avut la dispoziție un alt guvern fidel, alcătuit de partidul care l-a propulsat la Cotroceni. După tragedia de la Piatra Neamț, Iohannis a transmis condoleanțe, că este „profund îndurerat” și că urează „multă putere familiilor” și „însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă”.