Select Page

Autor: Leontin-Horia Baloescu

Mă uit cum la alegerile prezidențiale din Statele Unite se fură ca în codru, nici măcar cea mai mică jenă, totul la vedere! Milioane de voturi fabricate – hoția lui Clotilde e o copilărie nevinovată față de hoția organizată din Georgia, Nevada, Pennsylvania, Arizona, Wisconsin sau Michigan.

Votează morții, votează ilegalii, votează de trei- patru ori indivizi care nici nu există pe listele electorale, nimeni nu poate controla ce se întâmplă în ghetouri gen Detroit sau Atlanta, voturile pro- Trump sunt distruse și… dacă nu este suficient, se aduc camioane de voturi „prin corespondență”.

O mizerie uriașă!

Crema globaliștilor- Marea Finanță, Uriașii din Social media gen Twitter, Facebook sau Google, Presa Ticăloșită gen CNN și Fox, toți și-au dat mâna pentru a-l debarca pe Trump!

Există o infimă șansă ca ceva să se schimbe la Curtea Constituțională, dar pare greu de crezut în contextul în care „Democraţii” lui Soros sunt gata să aprindă America, bombele incendiare gen Antifa și BLM fiind pregatite!

Urmează în câteva luni demisia lui Biden pe motive de sănătate, venirea Kamalei Harris pe post de Nero şi, odată cu aceasta, vom avea ocazia să vedem cum colosul care a fost America se va prăbuși spre deliciul Chinei, Brusselului si al globaliștilor de peste tot!

Mă întreb cât de naivi pot fi românii care acasă încă speră să schimbe ceva prin vot. Meciul e pierdut, România devine doar un experiment de laborator în Est, așa cum Spania e unul în vest. Urmează vremuri grele! Dumnezeu să ne ajute!