Select Page

Incident stupefiant relatat de doctorul ieșean Răzvan Constantinescu, unul dintre oponenții vocali ai măsurilor drastice impuse pe fondul pandemiei, cu poziții foarte bine articulate și argumentate. „NU MAI AM MULT, DAR, CÂT MAI E, MĂ VOI DISTRA DE MINUNE!” scrie acesta pe pagina sa de socializare.

„În seara asta, când mă întorceam de la sală, m-a depășit o dubă pe o străduță secundară. Eu mergeam foarte încet pentru că aveam o cotractură proaspătă taman la gamba cu accelerația”, povestește doctorul.

„Duba a trecut glonț pe lângă mine, dar, aproape de capătul străzii, a întors brusc și a accelerat în sens opus, către mine. La circa 20 de metri în fața mea, a intrat pe contrasens. Am frânat cât am putut cu piciorul beteag și tancheta mea dragă a stat înfiptă-n asfalt. Duba a revenit în extremis pe banda ei și a băgat claxoane isterice, de ca și cum aș fi greșit eu ceva. Nu am apucat să văd numărul, dar am început să râd. Cineva, acolo sus, mă iubește”, scrie Răzvan Constantinescu, medic la Institutul de Gastroenterologie și Hepatalogie Iași.