Select Page

Elevii ar putea fi separați de părinți pe durata nopții din motive legate de covid-19, îi avertizează pe părinții americani CDC (Centers for Disease Control and Prevention). Anunțul vine în contextul în care peste ocean continuă să apară adăposturi pentru carantinare, inclusiv forțată, relatează Big League Politics.

„Comunicați-le administratorilor de școli orice nevoie specială are copilul dumneavoastră pentru a trece noaptea cu bine. (…) Pregătiți orice medicamente sau alimente are nevoie în plus, în cazul în care va fi separat peste noapte”, se arată în recomandarea adresată părinților de către CDC. Statul Ohio, de exemplu, ia măsuri de organizare a unor tabere de izolare destinate unor categorii de persoane precum cei testați pozitiv, dar care nu au nevoie de spitalizare, cei doar expuși virusului sau asimptomaticilor „de mare risc”.

Big League Politics, publicație care a mai semnalat „abuzuri introduse în societate pe fondul isteriei de masă covid-19” notează că „aceste măsuri de urgență luate în timpul crizei ar putea deveni permanente” și că „era pandemiei globaliste a sosit, iar libertatea umană este pusă în mare pericol”.