Select Page

„E bine că dl Johannis și-a făcut un obicei din a vorbi o dată pe zi (de a vorbi public, zic). Scoate pe gură, neforțat, niște agramatisme și fraze ratate de te face să te strici de râs, mai ceva ca în cazurile “producțiilor” miniștrilor Anisie, Tătaru sau Grindă. Dar dl Johannis emite și niște panseuri de îți îngheață sângele”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

„Voila: copiii se vor obișnui cu măștile, pentru că ei se obișnuiesc cu regulile și chiar cu lucrurile neplăcute (notă: să nu uităm că omul a fost profesor și a făcut bani din “meditații”). Cam la ce lucruri neplăcute s-o fi referind dl Johannis? Bătaie, injecții obligatorii, eliminarea de la ore (asta e aproape certă – o cere chiar Arafat, the comander himself), otracizare, blam public iradiant înspre familie, stigmat pe frunte sau banderola de normal pe mâna, stea de “infectat” pe piept?

Citește și: O colonie ținută în frâu de vătafi semianalfabeți…

În fine, dl Johannis emite și prognoze politice optimiste, demne de un viitor președinte suspendat+demis pentru încălcarea Constituției. I-auziți aici: ne așteptăm la rezultate pozitive la alegeri.

Pozitive pentru cine, că populația e înspâimântată de perspectiva valului 2,3,4 (să ne spună Tătaru numărul, că nu mai e clar) declanșat de deschiderea școlii și ținerea alegerilor în prag de sezon rece? Pozitive pentru PNL și guvernul “meu”, desigur. Totuși, președintele trebuie să fie independent și imparțial dpdv politic, conform Constituției. Sau a fost modificată cărțulia aia și nu am aflat eu?

De aia zic- să iasă mai des public dl Johannis. Poate așa își face cadou o viitoare suspendare, prin 2021, pe la Paști”, punctează în final Gheorghe Piperea.