Select Page

Generalul Dumitru Iliescu revine cu partea a doua a șocantului comentariu în care vorbește despre vremurile pe care le trăim și care ar fi doar etape necesare pentru instalarea unei noi ordini mondiale. „Vom asista la declanșarea celei mai mari crize alimentare din istoria omenirii, criză care va face zeci și sute de milioane de victime și va determina cea mai mare migrație cunoscută până acum”, scrie fostul șef al SPP pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Postare șocantă a unui general român

„În acest mod vor fi exterminate, într-o primă etapă, circa 1 miliard de persoane, la care se vor adăuga alte milioane și milioane, care își vor pierde viața în procesul de migrare, către zonele în care pot găsi hrană, în interiorul granițelor statale, în interiorul continentelor, dar și între continente, ținta fiind de fapt zonele dezvoltate. Procesul va fi încurajat, nu întâmplător, de reprezentanții NOM, pentru că ei estimează că o migrație de asemenea amploare va crea dificultăți majore și pentru țările dezvoltate, care se vor vedea asaltate de milioane de oameni care doresc să intre pe teritoriul lor, uneori punându-le în situația de a nu mai putea controla fenomenul, cu consecințe deosebite în ceea ce privește ordinea publică și protejarea propriei populații. Țările gazdă se vor confrunta serios cu acte de vandalism, tâlhărie, furturi multiple, violuri, omoruri, cu situații în care vor pierde controlul statal asupra unor zone importante din propriul teritoriu. La ce va duce această situație? În final, cu siguranță la pierderea a noi și noi vieți omenești, la deposedarea de bunuri, la apariția pericolului îmbolnăvirilor în masă și la crearea sentimentului de teamă și neîncredere a populației în capacitatea propriilor structuri statale de a controla situația și de a-i proteja, mânia acestora îndreptându-se spre autoritățile publice responsabile, ceea ce facilitează demersul GMU, de a prelua puterea de la acestea”, scrie generalul Dumitru Iliescu.

„…majoritatea populației ajunsă într-o situație dificilă, va apela la rezervele, la economiile pe care le-au făcut de-a lungul anilor și vor apela cu siguranță la credite pentru supraviețuire. Acesta va fi și momentul în care vor deveni dependenți de stăpânii lumii, în care vor îmbracă haina sclaviei. Această acțiune se vă derula concomitent cu trecerea forțată de la banii cash la cei electronici. GMU este conștient de faptul că atâta timp cât populația mai are asupra ei rezervele în bani cash, se bucură și de o anumită autonomie, de o anumită emancipare, lucru total neconvenabil pentru el. Impunerea exclusivă a banilor electronici le dă posibilitatea băncilor, care sunt în marea majoritate ale lor, să dicteze unilateral regulile, transformându-ne în sclavii lor. Cei care nu se vor supune, sau vor riposta, pot chiar să dispară din evidențele lor, ca și când nu au fost niciodată, și vor furniza exemple pentru ceilalți să nu procedeze ca ei și să se supună necondiționat”, mai scrie fostul șef al SPP în postarea pe care o puteți citi integral AICI.