Select Page

„Dacă prima etapă, „Etapa Covid-19”, a fost destinată testării reacției populației si structurilor statale, cea de-a doua, „ETAPA AGRESIUNII GENERALE”, sau „ETAPA NOM”, reprezintă etapa punerii în mișcare a tuturor mecanismelor de care dispune GMU (GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRĂ), pentru instaurarea NOM (NOUA ORDINE MONDIALĂ)”, scrie fostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu, pe pagina sa de Facebook. „…imaginați-vă ce se va întâmpla dacă vor fi lansați concomitent 3, 4, sau 5 asemenea viruși, fiecare dintre ei cu simptomele și efectele specifice, cu proceduri medicale și medicație diferite”, își continuă generalul român controversata postare.

„Când îi lansează, ei deja au antidotul, au investit miliarde de dolari în producerea lor, au înființat laboratoare complexe, adevărate uzine virusologico- bacteorologice si vor pune tratamentul “salvator” la dispoziția populației globului sub forma unor vaccinuri, sau medicamente cu al căror aspect oamenii sunt familiarizați, însă puțini bănuiesc că pe lângă antidotul necesar acestea conțin si alte substanțe prin intermediul cărora ni se controlează viața si comportamentul. Așa, vor avea posibilitatea să decidă cine trăiește, sau cine si când trebuie să moară, ce atitudine să adopte față de o acțiune, sau față de o inacțiune. Si dincolo de astea, câștiga sume colosale. De fapt, ne determină pe noi să ne plătim osânda. Puțini dintre noi realizează cât de mult s-a extins acest domeniu in ultimii ani prin dezvoltarea geneticii, biochimiei si fiziologiei microorganismelor!” scrie Iliescu.

„Dar… agresiunea nu se oprește aici, ea este mult mai complexă. Nu se limitează doar la războiul microbiologic, sub aspectele lui cele mai importante și anume cel virusologic si cel bacteriologic, se manifesta și sub aspectul toxicologic, care la rândul lui îmbracă forme multiple. Tipul acesta este mult mai perfid, mai greu de depistat si modurile de propagare sunt mai numeroase si mai rapide, cu consecințe inimaginabile pentru omenire. Pentru a înțelege ce reprezintă acest tip de acțiune am sa va dau un singur exemplu, si anume: sunt mai mult decât suficiente 500 grame din toxina botulinică de tip A, pentru a extermina toată populația Europei. În laboratoarele lor sunt și alți compuși chimici, despre pe care puțini dintre noi cunosc, dar care sunt mult mai periculoși. Iradierea controlată a populației este o altă metodă pe care și-au propus să o folosească. Nu mai puțin folosite vor fi componentele războiului meteorologic, ei decizând ce zone vor fi supuse apocalipsei, ce zone vor fi devastate de uragane puternice, ploi torențiale, focuri care vor mistui vegetația pe sute de mii, chiar milioane de hectare, în ce regiuni vor fi compromise culturile agricole si cine va suferi de foame. Vor zgudui din temelii sistemele bancare, cele care nu le aparțin încă, vor pune la pământ economiile naționale, vor crea haos in fluxurile financiare…” susține în șocanta sa postare fostul șef al SPP.

Citește și: O repetiție pentru subjugarea lumii?

În opinia generalului Dumitru Iliescu, toate acestea sunt derulate pentru atingerea câtorva scopuri:

„- Preluarea in totalitate a puterii politice, in mod nemijlocit, fără interpuși, cu un singur centru de comandă, cu o singură constituție, care să le statueze drepturile si mai puțin obligațiile, care să le ofere cadrul propice pentru a-și diversifica afacerile si a-și mări neîngrădit profiturile.(…) De ce nu s-au mulțumit cu această situație, când de fapt tot ei dețin controlul? Foarte simplu! Deși și-au trecut in patrimoniu obiective strategice de toate felurile, imobile, proprietăți diverse, au încă foarte multe resurse financiare si vor sa le transforme în active palpabile. Ei cunosc cel mai bine faptul ca banii nu reprezintă altceva decât simple hârtii…

-Destructurarea statelor naționale, preluarea bogățiilor deținute de acestea dar și de către actorii privați locali, desființarea granițelor si barierelor economice și financiare, asigurarea libertății generale a corporațiilor proprii, profiturile să revină acestora in totalitate, iar povara cheltuielilor administrative, și nu numai, populației, împărțirea teritoriilor în unități administrative, care să le asigure dominația si perpetuarea acesteia…

– Reducerea drastică a populației Terrei prin înfometare, prin războaie de toate tipurile, inclusiv prin acțiuni specifice războiului meteorologic, si ale celui hibrid, prin îmbolnăvire, si prin alte acțiuni cu aceeași finalitate. GMU consideră că suntem prea mulți și că resursele sunt limitate. Cu cât suntem mai mulți, si fiecare dintre noi deține ceva, cu atât se micșorează posibilitățile lor de a avea aproape totul. Este adevărat! Suntem mulți și se impune un control al evoluției demografice, dar nu prin mijloace violente, nu prin metodele pe care vor să le aplice. Ei vor o reducere drastică a populației Terrei, ca cei care rămân sa fie mai ușor de dominat, mai ușor de manipulat, să devină sclavii secolului XXI, fără drepturi, doar cu obligații și care să muncească numai in folosul lor. Demersurile lor nu se opresc aici. Ca să ne poată domina total, GMU si-a propus să ne distrugă tot ceea ce are valoare pentru noi, familia, cultura, religia, patriotismul, gândirea si spiritul național, etc… Vor să ne determine să îmbrățișam o singură religie, una benefică lor, care să nu promoveze valorile actuale, ci să le combată, și chiar mai mult, să le interzică”, mai scrie generalul român în postarea pe care o puteți citi în detaliu AICI.