Select Page

„Scaderea economica pe semestrul doi al anului 2020, fata de 2019: 12.3%. Scaderea economica anuala: 10,5% . Deficit bugetar: 8.5% din PIB… Nu stiti ce inseamna asta? Va spun eu: Faliment generalizat anul acesta si in anul 2021”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook, după ce Institutul Național de Statistică a făcut publice vineri datele privitoare la evoluția economiei românești.

„Recuperare cu mari sacrificii impuse saracilor timp de cel putin 3 ani ulteriori (2022-2025). Somaj, saracie endemica, prabusire a sistemului de educatie si de sanatate, exod in masa pentru kurzarbeit in UE. Coruptie, spalare de bani si imbogatire scabroasa a politrucilor si a sponsorilor lor politici”, continuă Piperea.

„Zic ca “se merita” sa ai guvernul “tau” in toti acesti ani.

Stati acasa. Aveti incredere in autoritati. Va vor lasa sigur fara ceea ce aveti – nu va trebui sa va mai temeti de hoti si talhari, ca n-o sa mai aiba ce sa va fure. Nu era clar ca tot ceea ce ati fost obligati sa suportati si sa suferiti era pentru siguranta voastra?” mai întreabă retoric avocatul Gheorghe Piperea în postarea sa.