Select Page

„În acești oameni avem încredere! AUR sprijină pentru funcția de președinte al CJ Timiș pe Cristi Brâncovan și la funcția de primar al Timișoarei pe Ilie Sîrbu, președintele Asociației Salvați Patrimoniul Timișoarei!” anunță George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

Cei doi luptă de ani buni pentru trezirea spiritului civic al timișorenilor. Lider al galeriei lui Poli, Cristi Brâncovan s-a remarcat prin acțiunile împotriva hoților de buzunare, a clasei politice actuale și, în asociere cu Sîrbu, pentru salvarea clădirilor de patrimoniu din oraș. Timișoreanul a decis să candideze la cererea publicului care i-a urmărit și susținut acțiunile. Ilie Sîrbu este de profesie jurnalist. A părăsit presa acum câțiva ani și a fondat Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei” prin intermediul căreia apără zestrea arhitectonică a orașului de mafia intereselor imobiliare. Dezamăgit în general de politicieni, Ilie Sîrbu spune că ideea unei candidaturi independente a apărut după ce acțiunea Asociației pentru salvarea Liceului de Artă a fost deturnată politic și asumată grosolan de un candidat străin de oraș, care nu mișcase un deget pentru acțiune, dar care vânează fotoliul de primar pretinzându-se „salvator al spiritului Timișoarei”.

George Simion a anunțat în cursul acestei săptămâni că alte șapte formațiuni politice și asociații patriotice au aderat la Alianța pentru Unirea Românilor la nivel național și că îi așteaptă alături de partid pe toți cei care prețuiesc suveranitatea, demnitatea națională și valorile conservatoare. În Timiș, economistul Mihai Negoescu, lider al organizației județene și secretar al formațiunii la nivel național, salută implicarea în A.U.R. a doctorului Livius Țîrnea și a inginerului Ludovic Mardari, două nume grele ale fostului PRM. La ședința de Birou a organizației Timișoara, în care s-a votat cu unanimitate susținerea celor doi candidați independenți, a participat și dr. Virgil Colțoiu, delegat al Congresului filialei A.U.R. Germania.