„Dacă economia se prăbușește, sistemul sanitar este spulberat. Practic nu mai exista, nemaiavând cine să il finanteze. Paradoxal, ma asteptam ca doar comunistilor sa nu le pese de economia privata. Dar, probabil că trăim intr-o perioada când neolibertarienii sunt de fapt neocomunistii. Am uitat sa va spun: 91 de zile. Cam de 91 de zile așteptăm să fie redeschisa economia”, scrie economistul Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook. „Deocamdata va tratati cu totii pe datorie, pentru ca iata cheltuielile din sistemul public de sănătate sunt alimentate din imprumuturi. Măști pe datorie!” punctează economistul.

Adrian Câciu își continuă șarja necruțătoare la adresa guvernanților cu un comentariu despre „liberalizarea” prețului la gaze.

„Proba concreta pentru domnul ministru Popescu: Ne mișcăm și noi cu talent sau facem doar butaforie? De la 1 iulie vine liberalizarea pretului la gaze! Engie propune pret la nivelul de acum, cel reglementat, pe un an. Numai ca pretul in piata libera e cu 30% mai mic.

Este aceasta oferta înșelătoare? Dacă nu dau nici un răspuns sau nu accept, pretul se considera stabilit si ramane la nivelul de acum. Pentru un an. Castigator net? ENGIE!

Ilegalitate?

Toata lumea a uitat ca poate nu ai fost indeplinite conditiile din privatizare? Se pare ca da! Daca am avea un Consiliu al Concurentei care sa constate purtare abuziva, da! Avem asa ceva? Sa spun ca avem un filozof? ANPC face ceva? ANRE este si altceva decât loc de luat salarii bune? De ce avem instituții? Eu văd doar nimic! Nimeni nu face nimic. Haideti domnilor aplicați legile și potoliți-i pe oportunistii astia smecheri. Nu mai fiti ghiocei! Ca noi plătim prețul supușeniei voastre!” mai scrie Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.