Select Page

Disperare la Orșova, unde Spitalul Municipal, transformat în Centru Suport COVID-19 din martie, tratează un singur pacient infectat. În două luni și jumătate, aici au fost aduși doar patru pacienți infectați, din care trei s-au vindecat. Orșovenii au ajuns la limita răbdării, după ce Spitalul a fost închis complet aiurea și degeaba, relatează Flux 24.

În urmă cu doar câteva zile, izbucnise în presă și povestea Spitalului Municipal din Câmpina: cu 70 de medici, 200 de asistente şi 300 de paturi, unitatea a ajuns să trateze, din aceleași motive, 18-20 de pacienţi, unul confirmat cu Covid-19 iar ceilalţi suspecţi de infectare şi având diverse comorbidităţi.

Orșovenii sunt realmente disperați și au rămas cu apelurile pe rețelele de socializare- în timp ce în spitalul lor au fost internați doar patru pacienți infectați cu teribilul virus, oamenii nu mai au acces și sunt nevoiți să facă drumuri peste drumuri, de mai bine de două luni, pe la alte spitale din zonă. Trei dintre pacienții cu covid 19 s-au vindecat și au fost externați, iar cel de-al patrulea se simte mai bine și ar putea fi transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean.