Select Page

„Politicienii și presa au distrus democrația și economia lumii în contul Covid-19”, opinează scriitorul Alexandru Petria într-un articol pentru Știri pe Surse. „Primii prin spaima de-a se confrunta cu realitatea morții printr-o gripă și de-a merge mai departe, fără să transforme oamenii în pușcăriași ai propriilor case. A doua categorie s-a dovedit un accelerator iresponsabil al spaimelor și isteriilor, cu singurul target- câștigul financiar.

Cum am căzut în capcana covido-prostiei? Din cauza nevolniciei liderilor politici din toată lumea, care nu mai sunt bărbați de stat, ei fiind marionete ale unor grupuri de influență și ale sondajelor de opinie (…)De acum încolo, ne vom carantina la fiecare epidemie? O să acceptăm dictaturi sanitare, pierzând libertăți pentru care au murit strămoșii noștri? (…) Viitorimea, dacă o să mai avem un viitor, o să râdă și-o să lege bancuri pe seama noastră”, conchide Petria.

„Mi se pare mie sau tocmai s-a deschis o fereastra Overton pe care vor intra, rand pe rand, tot mai multe restrictii de drepturi si libertati, pe motiv de “protectie” a noastra si de pastrare a lumii “civilizate” in captivitatea coliviei de aur la purtator sau a cutiutei individuale/familiale de confort? (…) Mi se pare mie sau birocratii din fruntea OMS trebuie crezuti pe cuvant dupa regula medievala a autoritatii, desi respectivii sunt si controversati, si acuzati de coruptie pro-China sau de conflicte de interese pro-Gates? Mi se pare mie sau asistam la clonarea globala a “modelului” de cenzura si de reactie brutala la amenintari la adresa status-quo-ului, specifice Chinei si Rusiei?” se întreabă avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de facebook, după ce google, youtube si facebook au anunțat proceduri de cenzură pe fondul declaratei pandemii…

Această mămăligă cu voce groasă, împachetată ca premier, are o poftă nebună de putere. Ca și președintele, care l-a plasat ca proptea de siguranță. Acum le-a venit poftă și de alegeri electronice!” scrie Cornel Nistorescu în editorialul său din Cotidianul. „ Presupun că o mare parte a populației înțelege ce înseamnă alegeri electronice cu „votul bine securizat” controlat de un STS condus de generali de la Sibiu și cu un SRI condus de Eduard Hellvig?(…) Oamenii aceștia, bîntuiți numai de obesiile puterii, încearcă toate jongleriile și artificiile prin care să domine România pentru următorii patru ani. Boala anticipatelor tot din contaminarea cu virusul puterii li s-a urcat la cap. Iar dorința lor de a rămîne bătuți în cuie pe cele două scaune vine din faptul că o debarcare prematură i-ar arunca direct în poziția jenantă de șomeri cu nume sonore. Și Iohannis și Orban visează și noaptea alegeri anticipate din care liberalii să iasă cu 70% ca să poată unge Constituția României și s-o dea la pisici și la cîini(…)Din păcate, nu avem o forță politică descuiată la minte, care să strige: ”Oameni buni, evitați alegerile electronice cîtă vreme sunt la dispoziția serviciilor secrete!” mai scrie Nistorescu în articolul pe care îl puteți citi integral AICI.

Citește și: De la grupuri de maxim trei, la redescoperirea României (XII)

Redescoperiți, recuperați și apărați România! Aia profundă, de ne-a fost dată ca patrie. E ultima noastră redută și cea mai de folos!