Select Page

„Pandemia covidelui este un experiment reusit. Controlul prin butonul de panica va fi un loc comun in anii ce vin. Sub efectul panicii, achizitiile si comercializarea viitorului umanitatii sunt securizate. Nimeni nu le va mai deranja planurile neo-feudalilor economici globali, initiatorii acestei creaturi colective tehnologice pe care am nascut-o si crescut-o chiar noi, cu fiecare click, cu fiecare poza sau postare pusa pe paginile de socializare, cu fiecare up-datare a calculatorului si cu fiecare ridicare in cloud a unei informatii despre noi”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook. „Ce lasam, totusi, urmasilor nostri si urmasilor urmasilor nostri? O lume consumata, epuizata, devorata, o societate ultra-indatorata, dominata prin frica de o mana de neo-feudali lacomi, prosti, auto-destructivi si corupti, cu ajutorul unei creaturi colective tehnologice a-morale, aflata dincolo de bine si de rau, unde omul este o cifra usor manipulabila prin statistici”…constată cu amărăciune Gheorghe Piperea.

Citește și: De la grupuri de maxim trei, la redescoperirea României (VIII)

„Germania e, încă o dată, la originea viitoarei catastrofe europene. Joi, 9 aprilie 2020, după o convorbire care i-a oferit prim-ministrului italian Conte ocazia de a-şi mînca mobilul pe loc, Cancelarul Angela Merkel a anunţat, alb şi tăios: Germania nu are datoria să se ocupe de datoriile altora. Ideea bondurilor Corona a fost lichidată. Cu o singură frază, Italia şi Spania au fost împinse în groapă”, comentează Traian Ungureanu în Adevărul despre ceea ce se întâmplă în această perioadă, dincolo de isteria generalizată a coronavirusului.

„500 de miliarde! Cifra pe care nimeni n-o va putea minimaliza! Dovada generozităţii, aruncată în faţa celor ce s-au îndoit de măreţia Europei Unite. Logica şi aritmetica au altă părere. Aritmetic, din 500 de miliarde, jumătate acoperă nevoile prezente şi viitoare ale sistemelor sanitare dar numai în proporţie de 2% din PIB pentru fiecare stat membru. În rest, credite şi subvenţii, cu condiţii de bună purtare şi sărăcie demnă pentru guvernele şi generaţiile de vin.(…) Respingerea bondurilor a adus la cunoştinţa Sudului şi a Estului care asistă la execuţia Sudului două mesaje. Mai întîi: UE nu creează solidaritate, ci dependenţă. Apoi: sînteţi liberi să vă îndatoraţi pînă la moarte, de preferat şi obligatoriu faţă  bănci germane sau franceze.

În vastul algoritm umanist al UE, prăpădiţii din Est vin ceva mai la coadă şi primesc restul. Mai exact, ce rămîne din 500 de miliarde din care se scad 500 de miliarde alocate zonei euro. La care se adaugă un ajutor de 3,3 miliarde, aprobat de Comisia Europeană care arată astfel că nu are nimic împotriva ajutorului de 3,3 miliarde acordat României de Guvernul României.

În timp ce A. Merkel îi anunţa pe italieni şi pe spanioli că, dacă vor bani, trebuie să îşi piardă ţara şi suveranitatea, la Cluj, 2000 de disperaţi se învălmăşau în faţa aeroportului. Toţi se buluceau spre avioanele ce urmau să îi ducă la munci agricole în Germania. Piesa e completă. Germania, ţara care a luat 1 milion de migranţi şi îi ţine pe ajutoare sociale sau nu îi deranjează din lectura lui Hegel, cheamă la muncă turma de români. Proştii Europei au onoarea să pună bucatele pe masa tartorului. Vechea admiraţie germană pentru Estici şi vocaţia lor de animal de povară nu s-a pierdut”, scrie Traian Ungureanu în editorialul pe care îl puteți citi integral AICI.

„Vedeți, poporul român are nevoie în primul rând de o uriașă iubire: trebuie iubit ca să fie schimbat, nu schimbat ca să fie iubit, cum s-a întâmplat în ultimii peste 70 de ani. A fost iubit numai atunci când era sclav, cum este și astăzi, când repetăm lucrurile de care habar nu avem. Credem că noi am format sistemul, societatea. Nu-i adevărat, au făcut-o alții pentru noi!” a declarat dr. Călin Georgescu într-un dialog moderat de George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor. „România este o țară ocupată astăzi, este o națiune fără țară. Punct! Și este împărțită la mulți, nu e doar unul care conduce, sunt mai mulți în afară care o conduc (…) România a intrat în Uniunea Europeană și-n NATO cu capul în gard. N-a înțeles nimic, nici nu știe nici până-n ziua de astăzi despre ce e vorba. Dacă întrebi pe un politician de astăzi: D-le, ce înseamnă NATO? Nici nu știe. Sau Uniunea Europeană? Soluția este în interiorul nostru, viitorul țării este în interiorul ei, în iubirea de moșie, de limbă, de credință, de neam din partea fiilor ei, aici și acum!”

Redescoperiți, recuperați și apărați România! Aia profundă, de ne-a fost dată ca patrie. E ultima noastră redută și cea mai de folos!