Select Page

„Când va trece această criză, va trebui să reținem un lucru esențial! Înainte de toate există state naționale, nu UE, nu Comisie Europeană, nu Parlament European, nu spațiu Schengen”, scrie pe pagina sa de Facebook George Simion, liderul formațiunii politice Alianța pentru Unirea Românilor.

 

„Nu s-au mai stabilit decizii și direcții de la Bruxelles, nu s-a mai dictat nimic prin CODECIZIE, nu a mai venit lumina de la Bruxelles. Ce a reușit UE a fost să mârâie un pic la Trump că le închide aeroporturile și cam atât. În rest, deciziile au venit de la Budapesta, de la Berlin, de la București, Roma sau Madrid. Fiecare pentru el, fiecare pentru statul lui. Atât ține globalizarea, până la prima criză. Când vine criza, tot pe ai noștri, pe familie, pe grup și pe stat ne bazăm. Italia a simțit cel mai bine ce înseamnă impunerile birocraților europeni”, constată George Simion.

 

„Cei care după ce va trece criza ne vor vorbi despre cât de important e să renunțăm la statele naționale, să cedam suveranitatea și să ne explice că dacă nu devenim globaliști suntem retrograzi, să ne scutească, pentru că acum avem o dovadă concretă despre cât înseamnă “solidaritatea” propusă de ei… Resping categoric proiectul S.U.E. Sunt pentru o Europă unită, a statelor naționale!”, concluzionează co-președintele AUR.