Select Page

„Din prostie sau din motive de tupeu maxim, Thierry Breton, ex -comisar european rejectat de Ursula, a recunoscut că Uniunea Europeană s-a implicat în anularea alegerilor prezidențiale din România”, anunță europarlamentarul român Gheorghe Piperea, vicepreședinte al Conservatorilor și Reformiștilor Europeni.

„I-auziți ce spune… „să ne păstrăm sângele rece și să aplicăm legile pe care le avem în Europa, de vreme ce acestea riscă să fie încălcate și să conducă la “interferențe” în caz de ne-aplicare. AM FĂCUT-O ÎN ROMÂNIA, va fi evident nevoie să o facem și în Germania, dacă va fi necesar”, relatează Gheorghe Piperea într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Așadar, arogantul de Breton spune cu tupeu sau prostie că “au făcut-o în România”, deci că nu costă pentru ei nici doi bani voturile românilor. Ei au făcut-o. Ei au obligat CCR să se facă de rahat. E de necrezut că Breton are același sentiment de dispreț față de alegătorii germani. Și acolo urmează “să o facă”, dacă germanii vor fi ales pe cine nu trebuie. Deci, vor anula alegerile și acolo…

Oricum, e haios că un francez crede sincer că democrația și infrastructura securist – judiciară germană e tot atât de slabă pe cât este cea din România, de vreme ce îi este clar că nu va rezista “ingerințelor” lui Musk, așa cum nu a rezistat surata sa mai mică, România (unde actorul statal s-a dovedit a fi, de fapt, PNL)…

Cât despre noi, știm acum cam tot ce trebuie să știm despre birocrația și plutocrația de la Bruxelles, mai ales că opinia lui Breton e și opinia lui Macron. Știm și ce e de făcut: jos cu aceste vulpi viclene, la pușcărie cu prostocrații abonați de peste 34 de ani la putere și la robinetul de bani”, mai scrie vicepreședintele ECR în postarea citată.

„Poate că ne vom trezi. Eu pot doar să sper că, alungate fiind de la guvernare vulpile viclene, nu se va dezintegra proiectul construcției europene sub impactul leilor revoluționari și al lupilor neîmblânziți… Ar fi cea mai mare prostie auto-destructivă de la căderea Constantinopolului încoace”, punctează Gheorghe Piperea într-o altă postare recentă, referitoare la provocările lui 2025.

Citește și: Scrisoare deschisă către MEP